
Специално за любителите на традиционния вкус на руските деликатесни колбаси, ние от Меско Петрич, съвместно с нашите партньори от SWE-FLEX и MOGUNTIA Russia, разработихме специална руска серия „Казачок“.
Тя включва продукти по оригинални руски рецепти и с руски подправки, които им придават този характерен, неповторим и оригинален вкус.
Спомнете си с носталгия вкуса на автентичните руски колбаси с нашата серия Казачок.
Рецепти
Рецепти

Специално за любителите на традиционния вкус на руските деликатесни колбаси, ние от Меско Петрич, съвместно с нашите партньори от SWE-FLEX и MOGUNTIA FOOD GROUP, разработихме специална руска серия „Казачок“.
Тя включва продукти по оригинални руски рецепти и с руски подправки, които им придават този характерен, неповторим и оригинален вкус.
Спомнете си с носталгия вкуса на автентичните руски колбаси с нашата серия „Казачок“.
Рецепти
Рецепти
Руска серия Казачок
Докторски колбас Казачок
Традиционен руски колбас с интересна история. През 30-те години на ХХ век, в следреволюционна Русия, храната е била кът, особено месото. Хората са се хранели изключително непълноценно – вследствие, на което започнали да боледуват. Тогава правителството взело спешни мерки – наредили да започне да се произвежда колбас, богат на месо, протеини и мазнини. Но също така да бъде и диетичен, за да е подходящ за консумация и от хора, страдащи от заболявания на черния дроб и стомаха. Така се родил Докторския колбас – рецептата му е била направена и одобрена от Народната комисия по здравеопазването в Русия.
Опитайте един от най-харесваните и популярни руски колбаси, направен по оригинална рецепта.
Докторски колбас е от Свинско месо и Сланина. Варен, без опушване. Традиционно овкусен с индийско орехче и черен пипер. С автентичен и неповторим вкус.
Може да се консумира директно, както и леко запечен, като добавка към омлети, руска салата, ордьоври.
Докторски колбас Казачок
/Руска серия Казачок/
Традиционен руски колбас с интересна история. През 30-те години на ХХ век, в следреволюционна Русия, храната е била кът, особено месото. Хората са се хранели изключително непълноценно – вследствие, на което започнали да боледуват. Тогава правителството взело спешни мерки – наредили да започне да се произвежда колбас, богат на месо, протеини и мазнини. Но също така да бъде и диетичен, за да е подходящ за консумация и от хора, страдащи от заболявания на черния дроб и стомаха. Така се родил Докторския колбас – рецептата му е била направена и одобрена от Народната комисия по здравеопазването в Русия.
Опитайте един от най-харесваните и популярни руски колбаси, направен по оригинална рецепта.
Докторски колбас е от Свинско месо и Сланина. Варен, без опушване. Традиционно овкусен с индийско орехче и черен пипер. С автентичен и неповторим вкус.
Може да се консумира директно, както и леко запечен, като добавка към омлети, руска салата, ордьоври.
Рецепти
Енергийна стойност | 1255 kJ / 303 kcal |
Мазнини | 25 g |
– от които наситени мастни киселини | 12 g |
Въглехидрати | 1,4 g |
– от които захари | 0,8 g |
Белтъци | 18 g |
Сол | 1,9 g |
Енергийна стойност | 1255 kJ / 303 kcal |
Мазнини | 25 g |
– от които наситени мастни киселини | 12 g |
Въглехидрати | 1,4 g |
– от които захари | 0,8 g |
Белтъци | 18 g |
Сол | 1,9 g |