kazacok_web_logo_za_4000x1881_red

Специално за любителите на традиционния вкус на руските деликатесни колбаси, ние от Меско Петрич, съвместно с нашите партньори от SWE-FLEX и MOGUNTIA Russia, разработихме специална руска серия „Казачок“.

Тя включва продукти по оригинални руски рецепти и с руски подправки, които им придават този характерен, неповторим и оригинален вкус.

Спомнете си с носталгия вкуса на автентичните руски колбаси с нашата серия Казачок.

 

kazacok_web_logo_za_4000x1881_red

Специално за любителите на традиционния вкус на руските деликатесни колбаси, ние от Меско Петрич, съвместно с нашите партньори от SWE-FLEX и MOGUNTIA FOOD GROUP, разработихме специална руска серия „Казачок“.

Тя включва продукти по оригинални руски рецепти и с руски подправки, които им придават този характерен, неповторим и оригинален вкус.

Спомнете си с носталгия вкуса на автентичните руски колбаси с нашата серия „Казачок“.

 

Докторски колбас Казачок

Традиционен руски колбас с интересна история. През 30-те години на ХХ век, в следреволюционна Русия, храната е била кът, особено месото. Хората са се хранели изключително непълноценно – вследствие, на което започнали да боледуват. Тогава правителството взело спешни мерки – наредили да започне да се произвежда колбас, богат на месо, протеини и мазнини. Но също така да бъде и диетичен, за да е подходящ за консумация и от хора, страдащи от заболявания на черния дроб и стомаха. Така се родил Докторския колбас – рецептата му е била направена и одобрена от Народната комисия по здравеопазването в Русия.

 

Опитайте един от най-харесваните и популярни руски колбаси, направен по оригинална рецепта.

Докторски колбас е от Свинско месо и Сланина. Варен, без опушване. Традиционно овкусен с индийско орехче и черен пипер. С автентичен и неповторим вкус.

Може да се консумира директно, както и леко запечен, като добавка към омлети, руска салата, ордьоври.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ

от -1° С до 5° С

ТРАЙНОСТ

60 дни

РАЗФАСОВКА

330 гр.

Докторски колбас Казачок

/Руска серия Казачок/

Традиционен руски колбас с интересна история. През 30-те години на ХХ век, в следреволюционна Русия, храната е била кът, особено месото. Хората са се хранели изключително непълноценно – вследствие, на което започнали да боледуват. Тогава правителството взело спешни мерки – наредили да започне да се произвежда колбас, богат на месо, протеини и мазнини. Но също така да бъде и диетичен, за да е подходящ за консумация и от хора, страдащи от заболявания на черния дроб и стомаха. Така се родил Докторския колбас – рецептата му е била направена и одобрена от Народната комисия по здравеопазването в Русия.

 

Опитайте един от най-харесваните и популярни руски колбаси, направен по оригинална рецепта.

Докторски колбас е от Свинско месо и Сланина. Варен, без опушване. Традиционно овкусен с индийско орехче и черен пипер. С автентичен и неповторим вкус.

Може да се консумира директно, както и леко запечен, като добавка към омлети, руска салата, ордьоври.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ

от -1° С до 5° С

ТРАЙНОСТ

60 дни

РАЗФАСОВКА

 330 гр.

ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ

в 100 гр. продукт

Енергийна стойност 1255 kJ / 303 kcal
Мазнини 25 g
– от които наситени мастни киселини 12 g
Въглехидрати 1,4 g
– от които захари 0,8 g
Белтъци 18 g
Сол 1,9 g

ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ

в 100 гр. продукт

Енергийна стойност 1255 kJ / 303 kcal
Мазнини 25 g
– от които наситени мастни киселини 12 g
Въглехидрати 1,4 g
– от които захари 0,8 g
Белтъци 18 g
Сол 1,9 g

Подобни продукти

Серия Казачок